Om mig

Jeg brænder for, at hjælpe mennesker med at blive bevist om hvordan de kan tage et aktivt valg.

Om Amra

Mit navn er Amra Gruhonjic. (Navnet kan for nogle være meget at udtale, men det udtales helt simpelt og lad som det er skrevet. Mit navn stammer fra Bosnien, hvor jeg er født. Jeg kom til Danmark, som 4-årig, så jeg har tilbragt næsten, hele mit liv i Danmark.

I dag er jeg bosiddende i Randers, hvor jeg har boet det meste af mit liv.

Jeg bor tæt på by og natur, hvilket giver mig stor tilfredshed. Jeg elsker at komme ud i naturen, og specielt at være på vandet. Jeg kan godt lide at være aktiv, men det må helst også være lystbetonet og sjovt. Dette får jeg ret let opfyldt, når jeg står på sup-board. En god måde for mig at træne, balance, styrke og koncentration på.

At holde balancen

En interesse jeg sammenligner meget med at holde balancen i livet. Det kommer ikke uden træning og det hjælper at have en træner der har prøvet det før.

Derudover nyder jeg at fordybe mig i bøger (mest fagbøger), og så elsker jeg alt fra rejser til koncerter, og ikke mindst nyder jeg at tilbringe min tid med min nærmeste.

Jeg har altid haft interesse og nysgerrighed på mennesker, vores identitet vores ligheder og forskelligheder. Den psykiske-sundhed, er et meget betydningsfuldt emne jeg elsker at fordybe mig i og hjælpe andre med.

Interesse for mennesker

Interessen for at arbejde med mennesker, førte til en pædagoguddannelse, og 10 års erfaring inden for specialområde erfaring med voksne m. nedsat fysisk/psykisk funktionsevne. For 3 år siden var jeg med til at starte et kollegie for unge m. Autisme i Randers kommune, og deltidsstilling jeg stadig er ansat i.

Jeg forfulgte min drøm

I 2015 valgte jeg, at forfølge min drøm om at læse til psykoterapeut. Jeg læste samtidig med at jeg arbejdede. Dette blev startet på en åbenhjertig indre personlig rejse. Og jeg er super taknemmelig for at jeg nu kan tilbyde terapi til dig, der gerne vil opnå og liv der indeholder energi og glæde. Start med en 20 minutters gratis introduktionssession

Nogen har engang sagt at ”livskriser vækker os til at kigge indad”, hvilket jeg kan nikke genkendende til. Det kan være skræmmende, jeg har dog lært at have en god terapeut ved sin side, kan gøre at det bliver mere omsorgsfuldt.

Jeg har igennem alle 4 år været i egen terapi, og vigtig og god erfaring, jeg har fået med mig, hvorledes det er at sidde i den anden stol. Jeg ved derfor, hvad der er med til at skabe og prøve og nærværende rum, samt hvor vigtig kemien mellem terapeut og klient er.

Min erfaring er derfor, at tillidsfulde samtaler har svært ved at finde sted, hvis relationen til terapeuten ikke føles tryg, eller kemien ikke er tilstede, så vil dette have en indflydelse på at terapien ikke bliver virkningsfuld.

Jeg har kort sagt gået vejen selv, så du som klient ved mig, kan være helt tryg. Jeg kender til hvordan det føles. Hvor usikkert det kan føles i starten af et terapiforløb.

Her er du ikke forkert, du er velkommen med det du kommer med.
Jeg vil gerne være med til at bryde ”tabuet” om at gå i terapi. Det er desværre stadig et tabu for mange, men jeg oplever også flere og flere har mod på at snakke åbent om dette.

Vi oplever alle perioder i vores liv som kan være svære og udforende, og kan være svære at håndtere på egen hånd. Det kan være ensomt at gå med selv. For nogle kan være meget meget og grænseoverskridende at åbne op for sine nærmeste. Derfor at en person udefra være et relevant bud på hjælp og støtte.

Leder du efter en tid?